ceremonie funerara

Planifica din timp ceremonia funerara

Planifica din timp ceremonia funerara

Actualizată în: ian. 21

Planificarea din timp a serviciilor funerare va ajuta sa realizati o ceremonie funerara asa cum va doriti. Momentul decesului produce de cele mai multe ori emotii puternice in sufletul familiei, emotie ce ingreuneaza luare unei decizii rationale.

Primul pas il reprezinta studierea firmelor care ofera astfel de servicii si alegerea celei mai bune solutii in functie de:

  • Experienta furnizorului de servicii funerare
  • Calitatea produselor oferite
  • Raportul calitate/pret
  • Calitatea comunicarii

Informeaza-te despre procedurilor legale ce trebuie urmate dupa deces si strange actele necesare in vederea finalizarii acestora. Pune fiecare detaliu la punct pentru a nu te lasa surprins de evenimentul decesului.

In functie de nevoi, rezerva din timp serviciile si produsele funerare dorite si vei avea mereu oportunitatea de a obtine reduceri de pret si negociere transparenta. Vei avea timp sa adaugi ulterior noi servicii omise sau produse necesare la ceremonia funerara precum coliva, purtarea de doliu, aranjamentele florale sau lumanarile.

Indiferent daca ca alegi sa te ocupi singur sau sa delegi o firma de servicii funerare, un plan bine facut este mereu de real folos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.