SERVICII FUNERARE SECTOR 3

Oferim servicii funerare in Sector 3 de peste 25 de ani la standarde inalte de calitate si la un pret corect.

Solicita sprijinul nostru si stai departe de toate grijile ce vin odata cu decesul persoanei dragi.

Beneficiaza de ajutorul pentru deces pentru a deconta valoarea serviciilor funerare oferite.

 

Raspundem in cel mai scurt timp solicitarilor telefonice si ne deplasam in cel mai scurt la domiciliu sau spitalele din Bucuresti.

POMPE FUNEBRE OFERITE CU DEMNITATE

Servicii funerare complete in Sector 3 la preturi avantajoase.
SERVICII FUNERARE

Consiliere gratuita 24/7

Ne ocupam in detaliu de intregul protocol funerar cat si de organizarea completa a ceremoniei funerare pentru a respecta traditiile religioase si pe cei adormiti.

AJUTOR DE INMORMANTARE

Deconteaza integral costurile

Ajutorul de inmormantare este garantat prin legea 263/2010 articolul 121 si este asigurat de casa teritoriala de pensii. Afla acum tot ce ai nevoie pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

SICRIE DE LUX SI ECONOMICE

Raport excelent calitate-pret

Sicriul este un element foarte important in cereremonia funerara, servind la transportarea celor adormiti pe ultimul drum. Alege unul din modele de sicrie prezentat in oferta noastra pentru a aduce un ultim omagiu asa cum iti doresti.

PRETURI SERVICII FUNERARE


Din dorinta de a oferi solutia cea mai eficienta, am dezvoltat o gama variata de pachete funerare ce includ servicii si produse funerare la preturi speciale. Analizeaz oferta noastra si alege pachetul de servicii funerare potrivit.

TRANSPORT FUNERAR


Oferim solutii de transport funerar intern si international cu masini funerare si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.
Solicita oferta noastra si beneficiaza de serviciile noastre de transport.

ARANJAMENTE FLORALE SI ACCESORII FUNERARE

Ofera un ramas bun plin de recunostinta si pune la punct fiecare detaliu al ceremoniei relicioase de inmormantare. Comanda online coroanele funerare, accesoriile funerare si lasa in seama noastra transportul si manipularea.