SERVICII FUNERARE SECTOR 6

Ne deplasam in cel mai scurt timp pentru a efectua servicii funerare in Sector 6 si te asistam 24/7 pentru a te tine departe de toate sarcinile ce trebuie indeplinite in urma decesului.

Te ajutam sa folosesti ajutotul de deces pentru pensionari pentru a deduce valoarea serviciilor achitate.

Organizeaza o ceremonie funerara ca la carte apeland: www.serviciifunerare.com

 

Garantia calitatii de peste 25 de ani, daca nu esti multumit de serviciile noastre iti returnam suma achitata.

POMPE FUNEBRE OFERITE CU DEMNITATE

Servicii funerare complete in Sector 6 la preturi avantajoase.
SERVICII FUNERARE

Consiliere gratuita 24/7

Ne ocupam in detaliu de intregul protocol funerar cat si de organizarea completa a ceremoniei funerare pentru a respecta traditiile religioase si pe cei adormiti.

AJUTOR DE INMORMANTARE

Deconteaza integral costurile

Ajutorul de inmormantare este garantat prin Legea 263/2010 Art. 121 si este asigurat de Casa Teritoriala de Pensii. Afla acum tot ce ai nevoie pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

SICRIE DE LUX SI ECONOMICE

Raport excelent calitate-pret

Sicriul este un element foarte important in cereremonia funerara, servind la transportarea celor adormiti pe ultimul drum. Alege unul din modele de sicrie prezentat in oferta noastra pentru a aduce un ultim omagiu asa cum iti doresti.

PRETURI SERVICII FUNERARE


Din dorinta de a oferi solutia cea mai eficienta, am dezvoltat o gama variata de pachete funerare ce includ servicii si produse funerare la preturi speciale. Analizeaz oferta noastra si alege pachetul de servicii funerare potrivit.

TRANSPORT FUNERAR


Oferim solutii de transport funerar intern si international cu masini funerare si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.
Solicita oferta noastra si beneficiaza de serviciile noastre de transport.

ARANJAMENTE FLORALE SI ACCESORII FUNERARE

Ofera un ramas bun plin de recunostinta si pune la punct fiecare detaliu al ceremoniei relicioase de inmormantare. Comanda online coroanele funerare, accesoriile funerare si lasa in seama noastra transportul si manipularea.