Servicii funerare

SERVICII FUNERARE COMPLETE

Beneficiaza de servicii funerare complete pentru o ceremonie funerara impecabila

CONSTATARE DECES

Inainte de efectuarea serviciilor funerare, primul pas ce trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic specialist. Dupa examinarea corpului neinsufletit si constarea cauzei decesului, doctorul elibereaza "Certificatul constatator al decesului".

*Daca decesul a avut loc din cauze violente constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

Va punem la dispozitie in cel mai scurt timp medici constatatori pentru realizarea procedurile legale de constatare a decesului si echipe mobile pentru realizarea serviciilor funerare complete.

IMBALSAMARE AUTORIZATA

Imbalsamarea este o metoda artificiala de conservare a corpului neinsufletit pentru a impiedica descompunerea.

Acest procedeu medical este obligatoriu cand se doreste transportarea celui decedat pe distanta mai mare de 30 kilometri, in vederea inhumarii sau depunerea corpului neinsufletit la capela.

Va oferim servicii funerare de imbalsamare, efectuate de personal medical specializat si cu substante medicale certificate.

TOALETARE SI IMBRACARE

Corpul neinsufletit trebuie pregatit pentru ultimul drum dupa datini si obiceiuri religioase.
Aceasta presupune spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, daca este cazul barbierit, coafat sau fardat. Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu cu fata catre rasarit pentru a incepe ceremonia funerara.

Echipa noastra experimentata va sta la dispozitie de la inceput pana la sfarsitul ceremoniei religioase pentru a va usura experienta doliului.

TRANSPORT FUNERAR

Oferim transport funerar intern si international cu masini funerare, limuzine si microbuze pentru persoane la standarde UE. Repatriem cu demnitatea cuvenita romanii decedati in afara granitelor sau strainii decedati in Romania.

In prezent, legislatia in vigoare din Romania impune cerinte stricte in privinta autovehiculelor de transport funerar iar noi le respectam cu strictete.

Beneficiaza de transport funerar de la 1,9 lei/km si servicii funerare complete

INCHIRIERE CAPAC FRIGORIFIC


Capacul frigorific are rolul de a mentine o temperatura constanta de -30°C in interiorul sicriului si astfel corpul decedatului poate rezista in conditii optime pana la 72 de ore. Manipularea si instalarea acestuia se realizeaza de catre echipa noastra in cel mai scurt timp de la solicitare.

Solicita acum inchirierea capacului frigorific si beneficiezi de livrare rapida si instalarea gratuita.

ACTE SI PROCEDURI LEGALE

Ne angajam sa intocmim intreaga procedura legala in locul dumneavoastra pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela, a ajutorului de deces oferit de casa de pensii sau de catre angajator.

Pentru derularea procedurilor legale sunt necesare urmatoarele:
• Certificat medical costatator al decesului intocmit si semnat de medicul care a facut constatarea;
• Actul de identitate al persoanei decedatului;
• Certificatul de nastere al persoanei decedate;
• Actul de identitate al declarantului;
• Certificatul de imbalsamare;
• Certificatul de deces;
• Livretul militar sau adeverinta de recrutare, dupa caz, pentru persoanele supuse obligatiilor militare pana la 60 ani;
• Dovada eliberata de Politie sau Parchet din care sa rezulte ca au fost sesizate (in cazul sinuciderii, accidentelor, alte cauze violente, cadavrul neidentificat si alte cazuri prevazute expres de Codul Penal) In mod obligatoriu in aceste cazuri in actul constatator de deces se impune viza Parchetului.

Scapa de cozi si timp pierdut. Beneficiaza de servicii funerare complete.

MANIPULAREA SICRIULUI


Echipa noastra experimentata va sta la dispozitie 24/7 pentru a manipula sicriul in locatiile greu accesibile, capela sau biserica, asistarea la ceremonia funerara si transportul la mormant pana in momentul preluarii de catre groparii cimitirului.

Solicita serviciile funerare de manipulare a sicriului si stai departe de toate grijile.

FRIGIDER MORTUAR PENTRU PASTRARE

Legislatia in vigoare impune ca pastrarea corpurilor decedatilor pe termen scurt sau indelungat pana la efectuarea procedurilor legale sa fie efectuata numai in conditii speciale.

Compania noastra vine in intampinarea acestei nevoi prin oferirea serviciului de inchiriere a frigiderelor mortuare pentru conservare a decedatilor.

Datorita temparaturii interne a frigiderului mortuar si a tratementului chimic folosit, procesul de descompunere devine extrem de lent, asigurand solutia optima de pastrare in conditii de siguranta.

INCHIRIERE CATAFALC

Asezarea sicriului la capela, la domiciliu si chiar in biserica se face pe un suport denumit catafalc. Acest suport rezistent este prevazut cu spatii pentru lumanari si decoratiuni religioase de bun gust.

Va punem la dispozitie doua modele de catafalcuri fabricate in Italia, pentru a organiza impecabil ceremonia funerara.

CONCESIUNE LOC DE VECI

Repartizarea locurilor de veci din cimitirele de stat (pe o perioada de 7 ani) se asigura de catre Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU). Alocarea unui loc de veci se face doar in caz de deces.

Acte necesare :
• Certificat de deces (original si copie);
• Adeverinta de inhumare (original si copie);
• BI/CI sau pasaport (copie si original) al solicitantului.
Solicita suportul nostru pentru concesionarea unui loc de veci in cimitirele administrate de ACCU si Cimitirul eparhial Sf. Nicolae.

PRACTICA CIMITERIALA

Pregatirea locului de veci presupune uneori strangerea osemintelor vechi sau transferarea lor dintr-un mormant in altul. Aceste operatiuni de deshumare sunt necesare pentru realizarea inhumarii in conditii optime.

Pregateste din timp locul de veci, solicita acum serviciile noastre funerare.

INCINERARE

Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii sau la cererea familiei. Este o alternativa a inhumarii si se poate realiza prin depunerea actelor necesare la Institutulul National de Medicina Legala Mina Minovic.

Acte necesare pentru incinerare:
• Certificatul de deces;
• Adeverinta de inhumare;
• Certificatul de imbalsamare;
• Adeverinta de la SANEPID;
• Programare pentru incinerare.

Iti oferim sprijin pentru simplificarea procedurilor legale si servicii funerare complete. Asistenta 24/7