sicrie din lemn masiv

SICRIE

Conform traditiei religioase, sicriul este nelipsit din cadrul ceremoniei religioase.

Alege unul din modele de sicrie prezentat in oferta noastra pentru a aduce un ultim omagiu celor adormiti.

CELE MAI SOLICITATE SICRIE

Va prezentam cele mai solicitate modele de sicrie, realizate din lemn atent selectionat, fabricate in Romania si Italia. Preturile variaza in functie de esenta lemnului din care sunt realizate, dimensiune, finisaje, ornamente, lenjeria interioara aleasa si tipul de manere alese.

Sicriul standard din lemn de brad este cel mai ieftin model din oferta noastra. Acesta se adreseaza persoanelor cu un buget limitat. Sicriul din lemn de fag are cel mai bun raport calitate-pret si este unul din cele mai vandute modele de pe piata. Sicriele din lemn de mahon masiv reprezinta topul gamei de sicrie. Acestea se remarca prin aspect si finisaje de lux.

sicriu econimic din brad

SICRIU DIN LEMN DE BRAD

Pret: 490 lei

Cel mai mic pret din oferta

sicriu popular din lemn de brad

SICRIU DIN LEMN DE FAG  

Pret: 1250 lei

Cel mai bun raport calitate-pret

Sicriu de lux

SICRIU DIN LEMN DE MAHON MASIV

Pret: 7900 lei

Cea mai buna calitate

CATALOG DE SICRIE

Va pune la dispozitie o gama completa de sicrie elegante, clasice, luxoase sau economice atent selectionate pentru a satisface toate cererile. Modelele prezentate se diferentiaza prin esenta lemnului folosit, calitatea finisajelor si accesoriile alese. Sicriele se regasesc in magazinele nostre de prezentare si se pot vedea inainte de livrare. Analizeaza cu atentie oferta disponibila si alege tipul de sicriu dorit.

Livrarea se realizeaza in cel mai scurt timp catre locatia solicitata. Programul nostru de lucru este non-stop pentru a solutiona cele mai urgente situatii. Solicita asistenta noastra.