masina transport funerar

TRANSPORT FUNERAR

De la 1,9 lei/km

Va oferim cea mai avantajoasa solutie de transport funerar intern si international. Folosim dricuri funerare si limuzine moderne, complet echipate. Flota de autovehiculele este autorizata conform standardelor UE si va sta la dispozitie in permanenta. 

Asiguram de asemenea transportul familiei si a participantilor la ceremonia funerara cu ajutorul microbuzelor spatioase, puse la dispozitie non-stop. 

Pentru distante mai mari de 200km in Romania, pretul pentru transportul funerar este de 1,9lei/km.

 

Solicita serviciile noastre de transport funerar.

FLOTA TRANSPORT FUNERAR

Va prezentam flota disponibila pentru transport funerar intern si international. In functie de nevoi, buget si preferinte puteti alege una din masinile noastre funerare complet echipate. 

Iti prezentam descrierea ficarui model si particularitatile acestora.

Car funebru Cadillac DTS

Autovehicul de lux realizat special pentru transportul funerar. Reprezinta solutia ideala pentru ultimul drum spre etarnitate a persoanei dragi. Se remarca prin aspect si finisaje.

Car funebru Chrysler 300c

Masina funerara robusta de lux ce se adreseaza familiilor atente la detalii ce doresc un plus de calitate in cadrul ceremoniei funerare. Indeplineste toate conditiile necesare pentru a realiza un transport funerar impecabil.

Car funebru Mercedes-Benz E-Klasse

Dric clasic dotat pentru transportul funerar conform standardelor UE. Reprezinta solutia cea mai avantajoasa din punct de vedere al bugetului alocat. Foarte robusta si rezistenta pentru transportul funerar.

 

Car funebru Ford Transit

Autovehicul funerar ce indeplineste standardele impuse pentru transportul funerar. Solutia optima pentru distantele mari si destinatiile greu accesibile.